hits

Nå er Northug forbanna - og det er bra!

kommentarer

Er uttaket uten Northug en genistrek?

Når presterer Northug bra?

Når han er forbannet. Når han føler seg urettferdig behandlet. Når han har fyllekjørt og må rette opp sitt gode navn og rykte.

Northug har vist seg å være veldig variabel fra sesong til sesong. Det kan virke som at suksess gjør at han mister sulten og at han gir litt opp, mens motgang gjør ham forbannet og sulten. 

Hvordan skape sult i paradis for Northug?

Northug må være sulten! Northug må være forbannet! Han må provoseres til å hente ut gullmedaljevinneren i seg. Uten sulten gjør han en middels til dårlig dag på jobben. Det er sterkere, lettere, bedre teknikere der ute i langrennsporet, men ingen, absolutt ingen slår Northug mentalt når han er i mentalt jaktmodus.

Forbannet over OL i Toronto uttaket i 2006

I 2006 ble ikke Northug tatt ut til OL i Toronto, på tross av at han slo Estil i spurten og ble norgesmester på 30 km og spurtvant NM stafetten for Strindheim. En forbannet Northug slo tilbake med å vinne alle de tre individuelle øvelsene i Junior VM senere samme år.

Fyllekjøringen var en gave (for Northug og ski Norge)

I 2013 gikk Northug ut av landslaget og startet samarbeidet med COOP for å få tilbake litt av motivasjonen. Det fungerte dårlig. Konflikten mellom skiledelsen og Northug preget mye av sesongen som ble heller skuffende, hvis vi ser bort fra hans suksess med kjendisdamer og tidsbruk ved pokerbordet.

Så skjedde det ingen hadde trodd. I 2014 stakk Northug av etter en fyllekjøringsepisode hvor han hadde 1,65 i promille. Skandalen var et faktum. Northug var på vei ned. En falmet stjerne. Ville han bli Norges svar på Matti Nykänen? Men nei, historien ville det annerledes. Northug ville det annerledes.

Plutselig hadde han noe å bevise. Han skulle ikke huskes som fyllekjører. Han fant tilbake motivasjonen. Han var nå på en brennende plattform.

Han fant motivasjonen og kom tilbake. I sesongen 2015 gjorde han et fantastisk verdensmesterskap og vant hele 4 gull i VM i Falun.

Nå er Northug forbannet

Han sparker hardt fra seg. Og det er bra! 2016/2017 sesongen var en "katastrofe" for Northug. I år har han vært veldig motivert før uttaket for å bevise atter en gang at han er en mesterskapsløper. Etter at han ikke ble tatt ut til første verdenscuprenn er han nå FORBANNET. Han skal vise landslagsledelsen at de har vært komplette idioter. 

Var det en genistrek å ikke ta ham ut?

Jeg velger å tro det. Nå kommer han til å vinne gull i OL. 

 

(Meld deg gjerne på mitt nyhetsbrev for å varsel om På cabriolettur med Røine videoer: http://bit.ly/2yg28gz)

Her er noen videoer:

Ingern får makt over deg med mindre du gir den fra deg: https://www.facebook.com/AlltidPositiv/videos/10154531660031504/

Adrian Lund: Tourettes syndrom - smil: https://www.facebook.com/AlltidPositiv/videos/10154674295201504/

Hanne Sørvaag: Tro på seg selv: https://www.facebook.com/AlltidPositiv/videos/10154577777881504/

Les gjerne blogginnleggene:

Fyllekjøringen var bra for Northug

Tving ungene opp om morgenen

Sofie Elise er ikke problemet

Gutter blir emosjonelt lobotomert

Aldri mer elendig sjef

Å gråte er like deilig som en orgasme

eller sjekk min hjemmeside: www.sveinharaldroine.com

eller bli min venn på Facebook