hits

Northug er ikke forbanna nok

kommentarer

Petter er ikke seg selv lenger. Han er dessverre tilbake til der han var etter OL. Han er ikke like troverdig i sin "bad boy" rolle. Spøkene hans faller ikke i like god jord. De syrlige kommentarene som har vært hans varemerke uteblir. Lekenheten er nesten borte. Han er på mange måter en mindre versjon av seg selv, både i og utenfor sporet. Det som er enda mer bekymringsfullt er at det virker ikke som om han leker på fritiden som han gjorde da han hadde sin bølgedal i sporet forrige gang. Den gangen datet han kjente damer og spilte masse poker. Han hadde det gøy og han hadde fortsatt masse gnist og sjarm. 

Når presterer Northug best?

Når han er forbanna.

når han er sulten

når han kan terge på seg konkurrentene fra øverst på pallen.

Ingen av disse forutsetningene er på plass idag.

COOP samarbeidet

Northug innledet samarbeidet med COOP og brøt ut av landslaget for å finne motivasjon. Det var starten på nedturen. Året etter presterte han ikke veldig bra i sporet. Gnisten var borte. Han virket ikke sulten. Han var ikke forbanna (som etter at han ikke ble tatt ut til OL første gangen) og manglende suksess gjorde at han ikke kunne terge konkurrentene der han stod øverst på pallen som kongen.

Fyllekjøringa til Northug reddet hans karriere skrev jeg etter hans comeback. Da alle hadde avskrevet ham etter et dårlig OL, så reddet fyllekjøringen hans karriere. Plutselig fikk han sulten tilbake. Han ble forbannet. Han kunne ikke ende sin karriere som løgner og fyllekjører.

Han ble VM konge, men etter det virker det som han er tilbake til samme sinnstilstand som før fyllekjøringa.

Hvis Northug ikke kvalifiserer til troppen til VM i Lahti, vil det være et enormt nederlag for ham, men også for hans heiagjeng, det norske folk. Vi vil gjerne fortsette å ha stor glede av ham, langrenns-sportens Robin Williams, med sin kvikke tunge og store humor.

Noe må få han forbannet

Jeg anbefaler ikke en ny fyllekjøring, men  ser ikke noen annen utvei enn at noen må få ham forbannet. På en eller annen måte må gnisten i ham tennes. Sulten må tennes og han må få lyst til å erte svenskene igjen.

En cocky Northug gjør hverdagen lysere.

Svein Harald Røine

 

Les gjerne blogginnlegget: Tving ungene opp om morgenen (lest over 200 000 ganger)

Sofie Elise er ikke problemet

Gutter blir emosjonelt lobotomert

eller sjekk min hjemmeside: www.sveinharaldroine.com

​Instagram: sveinharaldroine

Twitter: @shrcoach

Har du ikke lest boken min? Ta kontakt på shr@alltidpositiv.no og bestill en signert utgave. (349,- + porto). Her kan du finne mer informasjon om boken MODIG som trykkes nå i 4. opplag.