hits

Trump er krystallklar i sitt budskap

kommentarer
Trump er krystallklar.
Skal en leder få store folkemasser med seg, må man ha en visjon og et slagord. Donald Trump har lykkes særdeles godt med "MAKE AMERICA GREAT AGAIN." Obama brukte ordet "CHANGE", og "YES WE CAN". John F. Kennedy brukte "A TIME FOR GREATNESS"
Trump har fulgt slagordet opp med enkle "one-liners" som at vi skal bygge en mur og at ingen muslimer slipper inn  og at mexicanerne sender ikke de beste de sender voldtektsforbrytere.  Dette er enkle budskap som går rett hjem hos dem som deler hans oppfatning.
 
Dette er budskap som appellerer til intuisjonen, og man forstår dem lett. Dette er også budskap som er lette å formidle. 
 
Refleksjon
Det interessante er når Donald Trump skal forsøke å reflektere eller komme med resonnementer på stående fot. Da virker han ikke like appellerende. Spesielt på dem som liker en litt mer intellektuell tilnærming til politikk.
Se video og god fornøyelse: 
 
Ja, hva er det han egentlig forsøker å si? Svaret får du kanskje her:

Litt gøy må vi jo ha det i hverdagen :-)

Svein Harald Røine

Les gjerne blogginnlegget: Tving ungene opp om morgenen (lest over 200 000 ganger)

Sofie Elise er ikke problemet

Gutter blir emosjonelt lobotomert

eller sjekk min hjemmeside: www.sveinharaldroine.com

​Instagram: sveinharaldroine

Twitter: @shrcoach

Har du ikke lest boken min? Ta kontakt på shr@alltidpositiv.no og bestill en signert utgave. (349,- + porto). Her kan du finne mer informasjon om boken MODIG som trykkes nå i 4. opplag.